idag

idag så har jag varit med rosie en liten sväng.. sen åkte jag till macken och var där ett bra tag.. efter det så gick vi till peters och marias lägenhet och jag hjälpte dom att måla lite sen hjälpte jag peter med dörren.. sen åkte vi hem till peters far och mor och kollade på en film.. nu så är jag bara hemma.. undra vad man ska göra nu bara.. e jag ska nog kolla på en film tror jag.. få se om jag hinner se klart den eller om jag hinner somna innan den är slut..

älskar dej så mycket elin<3<3

ojoj

idag så har jag varit på macken typ hela dagen.. först så åkte jag till macken.. då skulle jag köra peter och hämta en fläkt. sen åkte vi hem till hans farmor och hämtade en släp vägn.. och då skulle peter backa med min bil.. och innan han stänge av den så började på att ryka som bara den om den.. och den började på att lukta lameller som bara den.. men som tur är så luktar den inte nå nu när man kör med bilen.. sen åkte vi till macken igen.. sen var jag där tills peter stängde vid 21.00 sen åkte vi hem till honom och kollade på en film.. filmen hette som vi kollade på the panture (vet ej hur det stavas) och nu så är jag bara hemma.. få se vad jag ska göra få nå roligt nu..

älskar dej elin<3<3

R.I.P GINA<3<3




Du skulle bli 30 veckor idag<3
jag saknar och älskar dej jätte mycket<3

IDAG

idag så har jag inte gjort så mycket.. när jag hade varit vaken i någon timme så gick jag upp till ma.. (det är en kompis och det är min granne) efter det så åkte vi till macken och var där och pratade med peter.. efter vi hade varit där ett tag så gick vi sen in till öje resturange (vet ej hur det stavas) för ma och peter och micke skulle äta lunch.. efter det så följde jag och ma med micke till ett hus som han var och jobbade i.. vi hjälpte honom och tog bort det golv som var där inne.. när det var klart så åkte vi ner till macken igen.. efter det så var i peters och marias blivande lägenhet.. sen åkte jag och ma hem till jörgen och kollade på en film.. nu så är jag bara hemma.. få se vad jag hittar på och göra ikväll.. kanske ska kolla på en film tror jag eller om jag kollar på tv i stället.. det visar sej vad jag gör..


idag

idag så har jag varit med älsklingen =)
vi har varit in till bollnäs.. sen åkte vi hem till svärfar och sen hem till svärmor.. vi hämtade tvätten.. efter det så åkte vi in till bollnäs  igen.. då åkte vi och hämtade upp sandra och åkte hem till henne.. sen när klockan blev 17.00 så åkte jag hem =( för jag skulle gå på jouren klockan 18.00 på övningen så fick jag reda på lite saker.. som kommer att hända.. men jag få se hur det blir..

älskar dej elin armour<3<3


jobba ikväll



jo då ska man jobba ikväll.. jag ska jobba i bollnäs ikväll mellan 22.00 till 02.30
får väl se då hur många det är som kommer dit där jag ska jobba..

idag så ska jag åka hem en sväng.. ska vara hemma hos mej klockan 18.00 ska jag ska åka till bollnäs och jobba 22.00 men annars så ska jag vara hemma hos älsklingen.. men hon ska åka iväg snart så jag får se när hon kommer hem.. hon ska gratta sin kusin som har fylt 7 år.. så jag får vara hemma hos henne tills jag ska åka hem åt..

älskar dej elin armour över hela mitt hjärta<3

tv kväll

ja nu har jag kollat färdigt på dom programena.. fan vad jag skrattade alltså.. det var svin roligt.. men nu ska jag snart kolla på en film med älsklingen.. vet ej ännu vilken film vi ska kolla på.. längtas tills vi ska kolla.. vill ju mysa med henne framför en film =)

älskar dej så mycket elin<3

BRODER OCH JAG



folk tycker att jag och min broder är lika varandra =)

komentera om vad ni tycker =)

älskar dej broder<3

tv ikväll

ikväll så ska man kolla på tv i alla fall.. för klockan 20.00 så är det Bröstsim & gubbsjuka (på kanal 4) det kommer att bli jätte kul att kolla på.. sen klockan 22.00 så är det pistvakt (på kanal 1) det är också jätte kul.. sen kolckan 22.30 så är det sjukan (på kanal 1) och det är också jätte kul att kolla på.. fan vad man kommer att skratta ikväll.. det är nästan bara bra och roliga progamm ikväll på tven att kolla på.. fan nu vill man nästan att klockan ska gå lite fortare så man får kolla på tv.. och sen efter det så tror jag att jag ska kolla på någon film med älsklingen.. men det bror ju på om hon vill det eller inte.. men jag hoppas på att hon vill det..

IGÅR OCH IDAG

igår så kväll så åkte vi in till bollnäs.. och vi åkte hem till sandra och sov över hos henne.. och vi var även hem till angelica och björn en liten sväng också.. efter det så gick vi hem till sandra och sov..


imorse så klev jag upp 07.30 för att jag skulle skjusa sandra till skolan.. sen skjusade jag elin till sjukhuset för hon skulle vara där klockan 08.00.. efter det så körde jag hem elin till sandras lägenhet.. sen åkte jag upp till ljusdal för jag skulle fräffa trafikskolan i folkparken idag igen.. jag var där 10.15 efter det så körde jag lite lastbil också.. det är roligt att köra lastbil =) sen efter det så åkte jag till brandstationen i ljusdal och pratade med min chef över min larmdosa.. han måsta skicka iväg den på lagning sade han.. så då får jag se när jag får tillbaka den igen.. och sen åkte jag till brandstationen hemma hos mej i järvsö för att hämta en annan larmdosa.. efter det så åkte jag tillbaka till bollnäs för att jag och elin och sandra skulle hämta sandras tv benk hemma hos angelica och björn.. när vi var klara med det så åkte vi till dollar och handlade lite.. och sen lämnade vi av sandra hos elins och sandras mormor och rolf.. så då åkte jag och elin hem till elin.. och nu har vi precis ätit mat.. och jag tror inte jag ska göra nå mera idag.. men vem vet jag kanske gör något mera.. det vissar sej de =)

HEMMA HOS SVÄRMOR



efter vi fikade så började vi på och bada hundarna..
Ronja efter hon har badat =) hahaha hon ser ju ut som en råtta hahaha =) lite roligt är det att hon ser ut som en sånn..
jag hjälpte svärmor och bada 4 styckena hundar.. det var Zeke och Ronja och Lola och Ida och sen var det också Wilma som badade.. det gick bra att bada dom.. så nu är jag hemma hos älsklingen igen..

vi håller på med maten nu.. det ska bli bacon och spagetti och café depari sås (vet ej hur det stavas) vi ska skynda oss att laga maten och äta den.. för klockan 5 så ska vi få främande av elins kompis annika heter hon =)

uppe tidigt

imorse så klev jag upp 07.15 då gick jag ut med wlim.. sen åkte jag upp till ljusdal till folkparken.. var där en stund och sen efter det så åkte jag till trafikskolan och hämtade lite papper som jag skulle läsa på.. när jag var klar med det så åkte jag hem till mej och hämtade min pärm.. och sen åkte jag hem till elin igen.. så nu är jag här hos henne =)
jag kollar runt lite ute på nätet meddans jag väntar på att klockan ska bli tre.. för då ska jag och wlim åkte till svärmor min och vara där ett litet tag.. för elin får besök av soc och en till person..

jag älskar dej elin<3 du betyder så mycket för mej<3

SOCKERKAKA

nu är den klar =) den blev lyckad =) den var jätte god faktist =) den var godare än vad jag trodde att den skulle vara =)  men svärmor och hennes kompis och hennes son tyckte om den också =) men nu har dom åkt hem till sej =)  men nu ska jag nog ta mej en glass tror jag =) sen ska jag mysa med älsklingen framför en film =)

imorgon ska man upp vid 06.45 för att man ska åka till ljusdal.. ska vara där senast klockan 08.45 =S i folkparken.. jag ska vara där med trafickskolan.. ska gå igenom lite saker med lastbilen inför min andra uppkörning som jag ska ha i början av september =) den hoppas jag på att jag ska klara =)

ne nu blir det film time =P

JAG OCH ÄLSKLINGEN<3

vi åkte till coop konsum och handlade lite saker =) för att elin ville baka en socker kacka =)
sen när vi kom hem så började vi på att baka den socker kackan =) nu är den i ugnen =) vi får se sen hur den blir =) den blir säkert bra tror jag i alla fall =)
svärmor och hennes kompis ska komma och få smaka på socker kackan med oss =) dom är på väg hit nu =)

sen när dom har gott så ska jag och älsklingen mysa framför en film =)

MAT =)

ja nu har man ätit =) nu är man mätt som bara den =) orkar knapt röra sej.. nu fattas det bara en film och chips och 6 liter cola =) ne jag skoja bara =) hmm tror jag i alla fall =) hahaha

ne nu ska jag ut med wilma och sen ska jag nog kolla på det finns någt bra på tv:n att kolla på =)

MAT =)

nu ska vi äta mat =) är jätte hungrig =) vi ska äta potatis och köttbullar och café depari sås (vet ej hur det stavas) =) hur gott som helst ska det bli i alla fall =) ska äta jätte mycket ja =)

älskar dej elin armour<3<3

diskat =)

har nyss blivit klar med disken =) jag var lite snäll mot elin och diska =) men nu snart hoppas jag på att vi kan laga lite mat snart =) för nu börjar på och bli jätte hungrig =) jag se vad vi har i frysen och i kylen =) så kanske vi kan laga till någon ting med det vi har eller om vi måste åka iväg och handla..

ne nu ska jag ta mej lite choklad och ett glas dricka i alla fall =) så får vi se sen vad det blir för något mat vi ska äta =)

frulle =)

nu har man precis ätit frulle =) det blev hvregryn och söker och mjölk =) det är skit gott =) och nu ska jag ta mej en kopp kaffe och en cigg tror jag =)

grannar

nu har dom slutat att spela musik =) jippi =) kolckan är nu 12.43 fan vad länge dom spelar alltså.. man blir arg när dom håller på och spelar dygnet runt.. jaja bara dom inte spelar musik ikväll bara.. för ikväll så vill jag kolla på film med min älskling =)

Grannar

jag vaknade 09.15 för att dom började att spela musik då.. att jag vaknade gjorde inte så mycket för att jag skulle ju ändå ut med wilma.. men det är ju att dom spelar musik på högsta volym.. och inte bara med det heller.. om en börjar att spela så hänger dom andra efter.. dom har spelat nu ända sen 09.15 och nu är klockan 11.36 då spelar inte lågt heller.. jaja.. securitas eller hur det stavas dom gör inte ett ända dygg!! min flickvän har dingt dom minst 6 gånger dom gör ju inte ett skit!! på ren svenska!! ringer fan polissen snart tror jag.. men det ska jag göra om dom spelar ikväll med!!

jag älskar dej jätte mycket Elin Armour<3

tackar

jag vill tacka min underbara flickvän så himla mycket för hon har hjälpt mej med min blogg och så =)
jag älskar dej jätte mycket elin<3

tjena =)

sitter hos sandra nu och kollar på tv =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0